Cursussen

Sinds 1986 worden er cursussen gegeven in tekenen en schilderen bij schilderskring Indigo te Heerhugowaard.

Elk jaar starten de cursussen in januari en september. De cursussen worden gegeven in wijkcentrum De Horst. Er wordt gewerkt in een mooie lichte ruimte, de Oranje.

Als u zin heeft om wat meer te leren over tekenen en/of schilderen of wat meer over materiaalgebruik, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De cursusduur is 10 weken en u wordt individueel begeleid. Hierdoor kunt u ook tijdens de cursus instromen. Tenminste als er plek is. De cursus dagen zijn:

  • Dinsdagmorgen van 9:30 – 11:30
  • Dinsdagmiddag van 12:45 – 14:45
  • Woensdagmiddag van 13:00 – 15:00

Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau met eigen materiaal en doet wat hij of zij het allerleukste vindt. Dit houdt in dat de begeleiding zich aanpast aan ieder onderwerp en elk materiaal. De Huygenpas kunt u bij ons gebruiken. Wilt u zien wat de cursisten maken dan kunt u naar de link gaan van het boek “Creative Hands”. Hierin ziet u prachtige voorbeelden van wat er wordt gemaakt in de groepen.

fotoboekCreative Hands fotoboek

Ook hebben wij cadeaukaarten. ……. Leuk om bv cadeau te geven voor verjaardag of jubileum,…… ook te gebruiken voor enkele lessen of workshop, ……

 en te gebruiken in combinatie met de Huygenpas.

Ook worden er bij voldoende aanmeldingen verschillende workshops georganiseerd.

Wilt u meer informatie, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Wijkcentrum De Horst
Van Eedenplein 5
1702 GW Heerhugowaard
www.mfadehorst.nl